neljapäev, 31. juuli 2014

Tutvumiskuulutused - Mida kirjutavad inimesed, kes otsivad suhet?

Vaatleme tutvumiskuulutusi erinevatest tutvumisportaalidest, teeme neist kokkuvõtted ja jagame häid nõuandeid kaaslase otsinguks.

Alustame meestest, kes soovivad tutvuda naistega. Mida, miks ja kus nad otsivad? 

Tutvumiskuulutused meestelt:

Mees (24): 24-aastane noormees otsib seksisõpra. Kui meeldib igasugune vallatu seks looduses, spas või kus iganes, siis kirjuta sellest mulle meilile.

Mees (40) kirjutab: Otsin anaalseksist huvitatud tüdrukut, naist. Asukoht pole määrav.

Mees (37) kuulutab: Olen vabameelne 37a noormees  Kesk-Eestist ja otsin tutvusi. Sobib kõik lihtsast seksist kuni püsisuhteni, eks paistab.

Mees (24): Tere, otsin 20-dates neiut, kes oleks huvitatud seks-suhtest. Kogemusi on mul vähe ja otsin kedagi, kellega harjutada. Võin sponsoreerida või mida iganes, ütleme nii, et aasta ilma olla on liiga palju. Pilt lisatud.

Mees (35): Meeldiv sale 35-aastane suhtes mees prooviks suhtevälist seksi. Esialgu kohtuks autos või naise juures. Asukohaks on Valga, Rõngu või Otepää kant. Vajadusel pakub sponsorlust ja räägib, et Tartu ei jää ka kaugele. Lubab vastata SMSidele vähe hilisemal ajal (ilmselt siis kui naine magab).

Nagu näete, ootavad mehed naistelt enamasti seksi ning suur osa meestest on nõus ka seksi eest raha maksma.

Sponsorlus on üks prostitutsiooni vormidest, kus poole- või täiskohaga lits tahab seksi eest raha (naine on prostituut). Poole kohaga prostituut on tavaliselt lihtsalt raha eest hobi korras seksi pakkuv naine. Selliseid naisi ei ole vähe. Tüdrukud pakuvad suuseksi, oraalseksi, anaalseksi, erootilist massaaži ja kõike muud huvitavat.

Millised näevad välja naiste, täpsemalt prostituutide kuulutused?

Prostituutide teenuste- ja tutvumiskuulutuste näited:

Naine (26): Kirglik ja meeldiv neiu ootab härrasmehi külla. Pakun sensuaalset erootilist massaaži ja mitte ainult...

Naine (23): Pakun massaaži ja järgnevat: suuseks ilma kummita, seks, strapon, kuldne vihm jne.

Naine (30): Privaatne koht lasnamäel - Massaaž, Suuseks, Seks

Naine (29): Ilus blond neiuke pikkade juustega, ilusa keha ja suurte rindadega kutsub külla meesterahvaid erootilisse massaaži meeldiva järgnevusega. Mul on olemas enda vaikne ja privaatne koht kesklinnas.

Naine (28): Väga ilus, pikkade jalgadega, seksika figuuriga modellineiu ootab sinu kõnet. Pakun väga meeldivat erootilist massaaži ja super seksi. Ei ole firma. Minu foto. Helistage mulle.

Kui arvate, et peate edaspidi seksi jaoks ainult prostituutide kuulutusi läbi kammima, siis te eksite. Meil on häid uudiseid. Tutvusi seksi eesmärgil leiab hõlpsasti  Eesti täiskasvanutele mõeldud tutvumisportaalidest. Selgub, et seks-suhte leidmine pole üldsegi keeruline. Probleem on selles, et inimesed ei tea, kust leida sekspartnerit ning esimesena hakkavad silma ainult prostituutide kuulutused.

Täiskasvanutele mõeldud tutvumisportaalid - tutvumiskuulutused tutvumiseks seksi eesmärgil.


Need tutvumisleheküljed on uue generatsiooni tutvumisteenused, mis on loodud suure seksiisuga inimestele, kes ei varja oma soove ja ei taha sekspartneri otsimiseks kulutada tunde või seksida raha eest. Partneri leidmine on tehtud ülimalt sujuvaks. Liitudes mõne alltoodud tutvumisportaaliga, suurendate oluliselt tõenäosust oma armuelu võimendamiseks. Suhelge avameelsete inimestega, kohtuge ning nautige teineteist.
  • Teeme Seksi - Eesti kõige suurem ja mugavam tutvumisportaal (100 000+ kasutajat).
  • Sexy Pumas - Tutvuge vanemate naistega, kes otsivad (nooremaid) mehi.
  • Sexbook - Valdavalt noorem kasutajaskond, õhtuti on lehel üle 4000 inimese.
  • Sextalker - Seksijutud Sextalkerist - tutvumine seksi eesmärgil
  • GetBabesOn - Täiskasvanute tutvumisportaal, võib sisaldada pilte isikutest keda võid teada.

1 kommentaar: